9 Jan 2013

hadiah untuk kekasih

   FUHH!!!!Lama bebenor tak menaip entry. Berkulat dah blog nie. Berkulat macam baju masam.

Nak cari hadiah zaman teknologi ni bukan senang dah. Demand terlebih. Kalau nak hadiah kan handphone xnak hp murah kalau boleh paling canggih,pastu bila nak bergayut dengan bf/gf ka nak handphone yang bole screen shoot. Bukan senang nak cari hadiah untuk mak, ayah, adik kakak,dan *****. Yang terlintas dekat kepala pun rasa macam xda function ja. Dekat mak ayah senang lah nak kasi hadiah sebab kita tahu taste mak ayah macam mana. Senang ja wei  congak nak beli janji ada pulus nya. Hat yang xdak pulus tapi rasa nak bagi hadiah ,duit sila lah menabung sekupang dua kupang tiap2 hari .....

Bila nak cari hadiah mesti ada masalah, Mesti awak2 yang tengah baca blog nie pun alami masalah yang sama kan.


Disini aku senaraikan bentuk2 hadiah yang boleh tahan murah tuk dijadikan inspirasi buat hadiah ke hesben atau sapa-sapa berserta  nama setegram dan blog.

Jam yang cantik dan murah nakhare - atenayuni_shopaholic (setagram)

Baju murah dan cantik -kaleerful (setagram) harap bersabar kalau nak whatsapp ig kawan nie
                                   - Gayekinisha (setagram)
                                   - Hijrahbyfelinna

Barangan berjenama yang murah seperti makeup perfume  - Bestbuy world

Handbag -stylista_handbag

Pandora lovers- lyrae's collection

Barangan lelaki dan perempuan -nile

***edited-sara liyana

0 comments:

Post a Comment

 
Copyright 2014 © Reserved to Sara Liyana Design By Cik Nurfarah