10 May 2013

Kurti Dan Punjabi Suit Murah

Hello blogger,
Aku xnak mukadimmah dah ngan korang tapi aku nak terus tanya soklan cemu mas gangsa kat korang, uolls sekalian nie ada tak yang suka lagu tamil??Haku suka bangat tau, aku nak korang pun suka!cepat cepat suka, kalau takkkkkkkkkkkkkkk korang aku sebat sorang2 ye!!

Nway Iolls sekarang dah xtahu asal suka sangat lagu tamil+hindustan. Naik kereta tak dengar lagu tamil ngan hindustan memang tak sah ye,,Dil to pagal hai dil deewana hai, pehli pehli baar milaata hai yehi, seena meein phir aag lagaata hai!! Ops ternyanyi lak kat korang, Kadang2 rasa macam manisha koirala plak haku yang gojes nih, kihkihkih, pagal kau sara! Pergi berambus perasaan gila kau tuh!!!!!!

Actually aku nak cerita kat korang mana  tempat yang selalu aku shopingg punjabi suit nih. Eh macam selalu lak aku beli ye, kihkih, padahal baru sekali. Jap ye nak kasi link, Korang leh sabar tak?? Korang kalau tak tau mana nak cari baju2 macam kareena kapoor ke karisma kapoor ke kapoor barus ke bole lah contact dalam facebook punjabi suit & website punjabi suit, harga dia agak berpatutan dan baru aku tau yang punjabi suit agak mahal lah bagi yang tak mampu macam haku nie, tapi korang kalau suka pakai punjabi suit nie aku rasa korang leh gila tengok website dia. Gila wa cakap sama lu, gilerr ar gempak!!Banyak kot yang cantik-cantik. Sorry2 aku cam lebih-lebih plak, maaf k.

Disamping servis yang sangat memuaskan hati dan penghantaran yang percuma ke seluruh negara aku rasa sangat gembira dan sentiasa menunggu sape2 yang murah hati nak derma sikit duit kat haku nak bershoping, Haku nak tunjuk gambar aku pakai baju kurti kat korang, kalau rasa nak kutuk2 nanti aku piat korang sorang sikit, tengok je jangan nak kutuk2,

salam namaste from tesco alor star, mohon lihat baju kareena kapoor aku yang gojes tuh.

Kalau rasa malas nak beli online pergi jer Kamdar, macam-macam ada nokk..Nanti kalau korang dah beli, korang jangan lupa belanja aku okkkkk!!Bye



1 comments:

Anonymous said...

terima kasih atas info

Post a Comment

 
Copyright 2014 © Reserved to Sara Liyana Design By Cik Nurfarah