8 Oct 2014

Hakak Terharu Malam Nie

Diknon2 sekalian...

Hakak sebenarnya rasa terharu sangat kalau ada sorang dua yang mengomen kat blog hakak.

Diknon2 semua tau kan blog hakak nie macam sengkuang lontong.

Ayat dengan kosa kata memang macam tahik kan..

Walaupun kadang-kadang ada jugak ayat jijik yang keluar tapi ada jugak yang masih sudi buka blog hakak walaupun tak membaca........

Jadi hakak tak mau lah membebel panjang, ramai tak suka..

Hakak rasa bermurah hati malam nie, malam nie ja k, malam esok lusa tulat tungging, piut semua hakak tak tau lagi.

Jadi hakak nak topup 2 3 kupang kat 2 orang perawan yang hakak tertanya-tanya tak pening ka baca blog sengkuang nie??

Hakak tak leyla topup bebanyak, nanti kalau hampa doa hakak murah rezeki boleh la hakak topup dan bagi hadiah kat hampa bebanyak.

Hakak ikhlas hati mengtopup nie sebab depa  2 orang nie hakak perati selalu jugak la komen dalam blog hakak, tadi hakak tag Cik Mimie lepas tuh dia join walaupun bukan segmen hakak sendiri, dah nama pun malam nie murah hati.Sebab tuh lah malam nie hakak nak topup kat hampa.

Hakak tengok nama blog hakak dalam senarai bloglist Cik Fafa, terus hakak rasa terharu dan berenti menaip, hakak rasa hakak dan muntah hijau diknon. 

Nanti nomot tepon hampa email ja kat hakak sara_liya91@yahoo.com...

Kalau hampa tak mau topup dan nak gantikan dengan duit, nanti hakak transfer ke acc hampa, pilih ja mana satu.

Sapa yang hakak nak reward tuh : Cik Fafa & Cik Mimie

Kepada yang lain ( bajet2 macam banyak orang baca), bila hampa doakan hakak, hakak murah rezeki, boleh hakak share dengan yang lain pulak, kalau hampa click iklan nuffnang hakak, tah ka dah banyak sekarang nie, amboi kemain ayat hakak kan.

Buat 2 blogger nie jangan lupa email hakak noh.

14 comments:

Cik Mimie said...

Alor kita pun terharu jugak..baiknya hati hakak..T_T... Nangis lelaju da nu..hukhuk..terima kasih hakak..nnt cik mimie bg detail kt email..syg lebih cmni..:)

Azraa Lyana said...

Nanti email noh... whatsapp hakak pun xpa..

suhailah hamid said...

Tahniah. Smg dimurahkn rezeki.^^

Azraa Lyana said...

Tima kasih suhailah.. awk pun sy doakan murah rezeki selalu.

Cik Fafa said...

OMG!! OMG!! haha. cik fafa pulak yang terharu malam ni. nanti cik fafa email.
Tq!! jazakallahu khair. ^________^

Anne Nurain said...

anne pun terharu sebab hakak sudi join segmen anne.. hehe..
semoga sentiasa dimurahkan rezeki.. ^___^

Azraa Lyana said...

Masih cik anne. Anne pun dimurahkan rezeki selalu.hihi. klu ada segmen lg jgn lupa jemput

ros_reeza said...

tahniah buat mereka. yeay dapat top up :)

Azney Shamsuddin said...

wahhhh semoga murah rezeki :)

Azraa Lyana said...

Macih azney.. :

Azraa Lyana said...

Huhu.rezeki depa.. mana tau nanti rezeki ros plak

husna zahidi said...

wahh bertuahnya depa.. nak jugak kak oii.. hehehe..

Azraa Lyana said...

Boleh.. nanti join la first segmen hakak. Tp tak tau bila lg. Hihi

Hikayat Seorang Budak said...

tahniah kat depa :)

Post a Comment

 
Copyright 2014 © Reserved to Sara Liyana Design By Cik Nurfarah