17 Oct 2014

Internet Dah Ada

Syukur alhamdulilah akhirnya internet rumah aku dah elok balik, macam nak mampus aku paksa abang tuh mai rumah aku repair tiang tepon... kalau dia tak mai repair jugak petang tadi, aku dah berkira-kira nak pi buat rusuhan depan TM dah. Aku bukan boleh sangat kerja nak merusuh ja. macam tak kerja pulak kan..

Lepas nie boleh lah blogwalking balik macam dulu-dulu, blog aku nie dah lah sendu..

Sebenarnya banyak benda nak cakap, pasal tofik batisah lah, pasal orang melayu kita lah, pasal nazim othman lah, nak update nama peserta yang join segmen aku la, tapi dalam next entry..

Sekarang pun ayat aku dah macam tahik, kalau lagi banyak aku type lagi banyak tahik2 yang keluar... Malas aku nak tunjuk banyak2 kat hampa tahik-tahik yang akan keluar, merana tak sudah nanti..

Ya allah.....................

Mengantuk gila kot... Tak dapat habiskan dah ayat-ayat terakhir...

Kalau ada yang baca entry nie, mohon jangan dicerca ok, esok2 aku sambung lain...

Tak ley celik dah deyyyyyyyyyyy... 

Gagah type.. Gagah-gagah pun banyak jugak ayat terkeluar...

Selamat malam semua..

-Entry Bersambung-

4 comments:

Afiqah said...

sukanyaa diaa hahaha :D

Sara Liyana said...

Afiqah mesti la seronok..

Cik Mimie said...

Yeaayhhh!! jangan lupa BW rumah kita tau hakak :)

Cik Fafa said...

banyak betoi tahiknya. hahaha =P

Post a Comment

 
Copyright 2014 © Reserved to Sara Liyana Design By Cik Nurfarah