13 Oct 2014

Ko Pondan Ek

Pagi tadi hakak sibuk nak update nama blogger untuk first segmen hakak yang sendu tuh. Hakak buka satu persatu nama depa, dah lah penat nak guna laptop kecik nie, lepas tuh boleh pulak bila hakak buka depa punya blog terus keluar " Maaf, halaman yang anda cari dalam blog ini tidak wujud", sakit hati hakak tau, nie mesti site yang suka translate page ikut suka hati nie, hakak dah la buta IT.. Terus jadi malas.

Sampai sekarang mood hakak down nak update senarai nama tuh, tahik betul computer nie, dah lah hakak curi-curi guna wifi office, bukan hakak curi tulang k, staff ofis hakak memang jenis makan gaji buta, keja tak dak, mengumpat ja banyak. Nasib baik lah hakak bukan kerja dengan kerajaan diknon kalau tak memang buang duit ja kerajaan bayar bonus bebanyak tapi staff macam haram.. 

Nak dijadikan cerita,, hakak dapat lah satu inbox dari jebon mana pun hakak tak tau..

Kalau hakak boleh sepak dia memang dah lama hakak buat, dah la kita tengah bengang lepahtu dia pun nak inbox ayat-ayat yang hakak rasa nak karen orang, kalau tetiba hakak kena strok memang dia lah punca semuanya.

Dalam bebanyak soalan dia boleh tanya hakak "  eh ko pondan eh".

Hakak yang baca nie sentap kot, dia cakap hakak pondan, keria celup betui minah nie. Berani dia tanya hakak cam tuh... Dia tak tau ka hakak nie perempuan tulen lepahtu nak kawin dah dengan Nazim, tapi tak jadi sebab hakak dah tak suka dia, dia dah tak macam dulu-dulu, muka dia hakak tengok macam longjong semacam ja.. Sekarang cinta hakak dah beralih arah........ Dengan sapa?? Nanti2 lah hakak cita... 

Berbalik kepada cita asal, hakak reply inbox dia, hakak cakap...........................


Sebenarnya hakak pun tak tau nak muhung apa kat hampa diknon....

Janji satu entry dah dapat.

Jangan marah naaaa diknon...

6 comments:

Cik Fafa said...

cehhh..ingatkan betoi2 tadi. haha

Ayuni Rafilah said...

Ah?

Sara Liyana said...

Hahha. Tak da cik fafa ku

Sara Liyana said...

Ayuni. ????????

Diana Rashid said...

kan??awat muka dia jadi lagu tu entah..eh..ni nazim yang pelakon tu kan??

Sara Liyana said...

Diana. Nazim pelakon tuh la kan. Kanzzzzz muka dia lain dh kan..

Post a Comment

 
Copyright 2014 © Reserved to Sara Liyana Design By Cik Nurfarah