13 Oct 2014

Ubat Kurus Yang Berkesan

Sepupu hakak nie kuat promote barang, tuari dia cakap dia pakai High Beam makeup apa tah tuh langsung tak cantik, dia cakap produk tuh cam tahik, hakak ok lagi, baru2 nie balik kampung, dia tengah promote produk High Beam tuh balik, produk tuh boleh cantikkan kulit lah apa lah, katanya,dalam hati hakak tahik betul minah nie.. Haritu cakap tak lawa, hari nie masa juai barang hang kata lawa plak.

Hakak sokong apa ja yang dia buat, nak promote sampai tercirit pun hakak tak kisah dik, nak dijadikan cerita dia promote ubat kurus kat hakak. Dia minta hakak try ubat kurus yang buat dia turun 2 kilo seminggu. Hakak nie dah tak tau nak cakap apa, dia nie mabuk ketum ka terlebih makan cekelat hack ka hakak pun tak tau.

Hakak nie dah berpeluh pikiaq gemuk sangat ka aku nie, macam tak dak produk dah nak bagi kat hakak, hakak malas nak berpeluh lelama, hakak syak memang dia mabuk ketum. Kalau la hakak beli ubat kurus tuh memang hakak cari maut diknon, bukan cakap isi hakak terbang melayang, tengkorak hakak pun mengecut jadi budak umur 5 tahun.

Hakak nie takut sikit dengar bab-bab ubat kurus nie, hakak malas nak jaga hati sepupu hakak tuh, so hakak tanya dia, "kak elok ka ubat kurus tuh, tak bahaya ka?? exercise la kak"

Dia cakap sama hakak dia busy, tak dak masa nak exercise, malas, blablablalablabla...Geram hakak diknon, pemalas macam tenuk.

Cuba hampa tengok syanie tuh kalau dalam beribu ribu pil pelangsingan badan berkesan buat apa susah2 dia nak pi buat pembedahan semua. 

Hakak cadangkan kat sepupu hakak satu ubat kurus, memang ramai dah berjaya turun kan berat badan,  dalam donia nie, hakak berani jamin tak dak sorang tak berjaya kuruskan berat badan kalau makan ubat yang hakak nak review sat lagi.

Kalau dalam masa sari tak turun 4 kilo , hampa boleh mai labuh hakak sampai terkencing, jangan hampa terkencing sudah lah...

Sepupu hakak pun tak zabarrrr sangat dah nak try ubat kurus yang hakak jamin berkesan tahap dewa dewi nie.

Mesti hampa pun tak zabar sangat kan... Zabar ya, zabar. Maaf lah hakak sejak2 mengasuh bebudak nie bukan takat lidah, jari pun jadi pelat semacam.

Kita kira sama-sama ya diknon.

1



2


3


4


5


6


7


8



9


10


Taada




Hakak persembahkan ubat kurus yang amat berkesan untuk semua.. Ubat Gegat nie lagi murah dari ubat lain, dah la murah, senang nak cari, cepat plak berkesan.Esok lusa makan,kompem goal, bila dah duduk dekat bawah sana , memang berat akan turun. 

Kalau rasa hakak tengah dok hina sapa2 tuh jangan dok rasa sakit hati pulak, kalau hampa makan ubat kurus sama ja macam hampa makan ubat gegat... Bahayanya kita tak tau k...


9 comments:

Cik Fafa said...

hahaha. ubat gegat pun bolehhh nohh..
pendek kata exercise is better walaupun ambik masa..

Hikayat Seorang Budak said...

haha. sabaq ja la dengan ubat kurus hakak tu. tapi betoi la. patut p senam kalau nak kurus sebab kang effect dia nampak kurus tapi sakit dikemudian hari tak ke naya. mekaseh hakak bagi cadangan obat :)

Anne Nurain said...

hahaha.. lawak la hakak ni.. tapi betul la, better exercise.. skrg ni mcm2 ubat kurus yang ada kat pasaran.. ada yg kurus seminggu la.. ish, mcm2.. bhaya kot.. hehehe..

Sara Liyana said...

Makan ja ubat gegat. Cik fafa tak mau try ka??? Huhi

Sara Liyana said...

Sama2 budak. Kot2 nak try nanti bagitau nah. Nmpk ja kurus 2 3 hari. Esok lusa naik 4 5 kilo balik.

Sara Liyana said...

Betul tuh. Kurus seminggu lah. Sapu hari nie esok kurus la. Mcm2...

Mar Mansor said...

tak tau nak gelak ke nak apa ek..

Sara Liyana said...

Mar mansor. Sy pun dah xtau nak ckp apa. Awk gelak jela.

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Hamboi ubat gegat ka? Yang tu untuk goal terus bukan slim ^_^

Post a Comment

 
Copyright 2014 © Reserved to Sara Liyana Design By Cik Nurfarah