15 Nov 2014

first segmen sara liyana -tamat-

Hoiii hoi hoi

Disini hakak umumkan segmen hakak yang pertama telah tamat dengan jayanya tepat pukul 12 semalam.

Sepatutnya dari tengah malam lagi hakak update entry nie.tapiii. tak koserrr haku nak berjaga sampai lewat malam semata nak update entry.esok kedah keja hokey.

Hakak dah pilih 4 5 6 7 orang peserta. So hakak kena pilih lagi sapa yang akan dapat hadiah wang tunai.susah benau..

Pada yang join hakak punya segmen , hakak ucapkan tq so so so much. Walaupun hampa baru kenai hakak 2 3 bulan nie tapi ada blogger yang macam dah kenai hakak lama. Contoh macam budak, cik fafa, cik mimie, cik balqis, cikbelbel, jie najihah, zumal, naddya.. ramai lagi lah hakak pun dah xlarat nak senarai dah. Jenis pemalas nak buat lagu mana.

Ok.. berbalik kepada kita punya cita, senarai pemenang hakak akan update kemudian. 

Sayonara

8 comments:

Jie Najihah said...

oh my hakak.. terharu nama cheq keluaq. hee. hakak, kami friendly. eh yeke? haha. mungkin sbb akak pun ramah tamah so jd mcm dh lama kenal. kan?? ^_^

sama2 kasih akak, lain kali buat le lagi segmen. :D hihiii

Iola said...

all the best folks :)

cik belbel said...

ehhh ada nama kita la hakak ! hahaa.

Bbwana adienia said...

wah..x sabar nak tau keputusan.. :)

Cik Fafa said...

ehh,ada jugak nama kat situ. terharu sat. muahaha. you're welcome!^^

Karimah Zulkafali said...

:)

Cik Nadyya said...

wahhh. xsabar nak tahu pemenang nya. yeh! yeh!

ehh ada nama kite laa. thanks ye hakak. terharu kite. huu

Zizie Zack said...

all the best semua :D

Post a Comment

 
Copyright 2014 © Reserved to Sara Liyana Design By Cik Nurfarah