4 Nov 2014

Hakak Jumpa Taufik Batisah

Hye...

Sihat semuanya???? Hakak ??? Sudah semestinya sihat walafiat, lemak pun dah bergempol-gempol..mengunyah seribuempatratusribujutakali memang ah banyak lemak.

Hampa kalau baca entry hakak yang lepas mesti perasan yang hakak nak update entry pasal tofik batisah, sebenaqnya hakak sendiri tak ingat entry yang mana satu hakak belasah haritu.

Bagi sapa2 yang tak kenal sapa tofik batisah tuh, sila lah bukak youtube abang pulang awak kat mana , awak awak kat mana tuh, tah hakak pun tak ingat tajuk dia..gugel lah sendirik.

Hakak pernah jumpa si tofik batisah masa pi singapore tahun lepas... 

Ada lah 4 5 gambar hakak dengan si tofik tuh.

Gambar berdua pun ada... Tapi cilakak nya laptop hakak yang simpan gambar tuh rosak.

Makan hari tau hakak menangis meratap laptop tuh rosak... hakak teriak bukan gambar dengan si tofik, tapi gambar yang hakak simpan dari umur 17, hilang cemtu ja. Benci hoke..

..........................

Cam  na hakak boleh jumpa dia????

Camnie citor nya, makcik hakak tuh kawin dengan seorang lelaki,yalah kalau pompuan cemna nak kawin kan, kalau kawin pun bukan bole beranak pinak, dengar cita nya si somi makcik hakak tuh ada bau2 bacang dengan si tofik tuh... Kalau tak da tali persaudaraan, hakak sendiri tumbuh gigi bongsu 14 batang pun belum tentu boleh jumpa.. Itu pun sebab hakak pi majlis kawin sepupu tofik...  kalau hari2 biasa memang tak ah bole jumpa.

Serius si tofik nie memang sangat humble orang nya, tah lah hakak pun tak tau nak olah macam mana orang nya, senang cakap kalau kawin pun tak mau ...... Errrrr malu pulak nak habis kan ayat.. Bagi yang pervert sangat, hampa boleh pi mampuih...Lol...

Hakak tak betujuan nak tulis panjang2 entry nie, kalau hampa rasa banyak ayat hakak yang tergantung, lantak pi lah nah. Almaklumlah guna handphone ja nie, gambar yang hakak jumpa nie pun nasib baik ada dalam private post hakak yang lepas2.





Hakak memang dah tahap malas nak edit dah, nak save pict hakak tak tau kat mana, so paling senang hakak screen shoot ja gambar tuh, settle.. lagi satu hakak malas nak letak watermark gambar nie, pesanan hakak alif lam lam ha, sapa curi berdosa... 

Hampa tau yang masa satu hakak??? Menyesal betul tengok gambar nie, pose cimpanzi apa hakak cuba nak buat.  Tak pernah lagi hakak buat pose cam tuhz tiba2 ja  terjadi haritu.
..................
Kalau la laptop hakak dah ok, nak ja hakak update gambar berdua dengan taufik batisah nie, biar nazim cemburu.

...............

Bila fikir2 balik tah apa2 lah entry kali nie. Nasib lah sapa yang membaca.. 






12 comments:

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Rasanya cik hakak nie lagi glamer dari taufik batishah tue ^_^

Sara Liyana said...

Zumal : hakak belum sempat bagi detail nak masuk dalam wiki.. tapi dia dah ada lama dah.kira hakak nie sendu benau lah

Jie Najihah said...

awak kat mana.. awak awak kat mana. hahaha.. cool gila lagu awak kat mana tu.. lagu taufik batisah best n suka layan lgu dia hat tajuk menakluk cinta. best gilaa.. hehek. ^^

Sara Liyana said...

Setju+!!suka dgq lagu menakluk cinta

Jie Najihah said...

kannn ? lirik dia menusuk. hehek. and suara taufik nie mmg sedapp.. ^^,

Cik Nadyya said...

fuhhh taufiq batisah.. kite minat die.. wuuuu die handsome sgttttttttt... Oh My...

Sara Liyana said...

Jie :sora dia tiap2 malam buat aku dengar .. sedap....

Nadya : yang penting dia hansem dari nazim.lol

Hikayat Seorang Budak said...

hakak kat mana, hakak kat mana. haha.
suka taufik batisah dari dulu. sekarang tgh top dgn lagu menakluk cinta sebab main kt drama kasih berbisik kan.
untung la hakak tangkap gambaq dengan retis :)

Cik Fafa said...

detect dah hakak yang mana satu. hehe

Cik Mimie said...

untooongla hakak dapat jumpa topek awk kat mna, awk kat mna tuh..hehehe..die memang hensem!!

Izzati Amira said...

huish. senyum lebaq eh.. hihi

ros_reeza said...

oh dah pernah bertentang mata la kiranya ni. hihihi.

Post a Comment

 
Copyright 2014 © Reserved to Sara Liyana Design By Cik Nurfarah