18 Nov 2014

I got a free ipad mini air from ****

Cilakak betul , semalam kecoh pasal iphone , hari ni tuptup pasal ipad mini plak..

Ada sesapa yang dapat free iphone???

Hakak agak semua yang spam ig artis tuh mesti dapat kan???

Tahniah ya semua.. Tahniah banyak2...

Tapi kan hakak heran betul, kalau bab-bab keagamaan nie sat ja orang tau kata nie propaganda yahudi la apa lah, tapi kalau benda free, ish malas nak perabih ayat.

Jenuh lah DR M dok gelang pala lagi kali ni tengok kelaku hampa..

Tuh ja nak cakap, cakap banyak2 pun malas.. Nak pi riki-riki dalam instagram sat, kot-kot ada free beg tangan ka kasut mahai ka.. Senang hidup  tak yah cari duit beli barang..

I got a free ipad mini air and iphone from my nightmare.


6 comments:

Cik Fafa said...

haha. baru ja usha2 ig schawal. banyak betul yang i got free tu. yang tengok ni pun rasa semak, tambah la tuan punya ig.

Yumida Huda said...

oo baru tahu. tp klo kasi betul2 mmg syiok tersenyum memanjang. x pernah lagi miliki ipad ni

Cik Mimie said...

Hahahaha..nasib baik Cik Mimie xde IG..

salmiah awang said...

bayar rm20 untuk dapatkan hp dan jana pendapatan saya ada jumpa.yang free ni tak tahu menahu.Kalau boleh cuba dedahkan sikit agar orang lain tak tertipu.maklumlah,dalam desakan hidup ni,manusia suka sangat free free gini.

Sara Liyana said...

Salmiah : bole tgk dkt ig artis. Nanti depa dh dpt follower ramai. Nama ig akn ditukar on the spot.

Sara Liyana said...

Cik mimie: sy ada pun utk follow artis ja. Hahaha. Syok tgk gmbr artis.
Yumida: ada tak org buat giveaway ipad..nanak. huhu
cik fafa: tah semak betul sampai ig lara alana pun kena spam

Post a Comment

 
Copyright 2014 © Reserved to Sara Liyana Design By Cik Nurfarah