18 Nov 2014

iphone 6 bakal dimenangi



Hakak ada berita gembira tahap tapir nak disampaikan kepada hampa semua..

Sapa nak hadiah yang boleh membuat kan jantung berenti 5minit??

Disini hakak nak umumkan ada beratus telefon iphone 6 yang bakal dihadiahkan kepada hampa2 semua. 

Macam mana depa murah hati nak bagi iphone tuh?? 

Hampa ingat dak sapa tah yang beli iphone sampai 99 bijik tuh, alaaaa yang kena reject tuh...ingat tak ingat tak..

Ha disebabkan tulah.

Syarat2 penyertaan adalah spam di ig artis atau sapa2 ja.

Senang kan nak dapat iphone 6. Hakak pun telefon cokia ja. Lempaq anjing mampuih. Hampa cuma perlu spam ja terus dapat iphone 6.senang betul.

Dulu zezaman komunis dulu nak beli tepon 3310 pun susah woooo nak beli. Zaman sekarang nie hang dapat free ja diknon.

Semoga berjaya semua.

Tapi hakak cuma nak share satu cita la. Semalam hakak pi shopping complex. Masa tengah2 jalan tuh rasa nak terberak sangat2 dah. Hakak masuk toilet tuh kena bayaq 5kupang. Nak buat lagu mana rasa nak terberak sangat2 dah. 5kupang pun bayaq jugak lah. Dalam hati hakak nak basuh juboqqq pun kena bayaq duit, bertuah betui lah sapa yang bakal dapat iphone 6 tuh ,tak payah bayar apa2 cuma pi spam ig orang ja, aku nie nak berak pun kena bayar. Cilakak betul zaman sekarang nie.

Masa tengah scroll ig , tengok, tilik, amati, rupanya masih ramai orang buduh rupanya.

Hakikat yang menyakitkan. Jangan marah k. Chill2.

8 comments:

Cik Fafa said...

hahahah. sapa la yang nak bagi freeee. la ni semua berbayaq.

Sara Liyana said...

Betul2 cik fafa. Jom pi spam ig artia cpt. Wahaha

cik belbel said...

hahahaa, spam kat insta famous pulak tu. loqlaq depa nih.. haha

Cik Nadyya said...

hahahaahahah tringat pulak masok tandas KLCC kene bayaq rm2. fuhhhh

Sara Liyana said...

Cik nadyya : xkoserrr nya masuk rm2. Tp klu xmenahan kena masuk jgk

Izzati Amira said...

adeh... tak suka tengok ig online seller ni buat spams.. ishh tak suka lahh. semak!!

Yumida Huda said...

aah kan ramai yg suka menyepam kat ig artis. kat situ kan byk pembaca.peluang diorg la tu

Cik Mimie said...

Adeh la hai, sian kat artis yg kna spam tu..

Post a Comment

 
Copyright 2014 © Reserved to Sara Liyana Design By Cik Nurfarah