9 Nov 2014

Lallalallalallalala

Hello, hai, salam..............

Jarum jam baru menginjak pukul 11, tapi mata gue udah kuyu semacam ja.. jilake...

Sejak dua menjak nie pengaruh mengantuk awal nie makin menjadi-jadi.. sekarang nie hakak sedang menaip sambil tutup bijik mata.. owh ok tuh tipu..

Fuhhh berat benar rasa jari nie menaip, seb baik nama blog hakak bukan Jejari ku suka menaip, kalau tak memang tercirit lah hakak terpaksa type entry setiap hari sebab nak bukti kan jejari hakak memang suka menaip. 

Menaip benda tak dak paedah ja hakak nie, janji tak jadi keyboard warrior sudah. Sat lagi kalau hakak jadi keyboard warrior dalam setegram cikta hakak boom, setegram lara alana hakak boom, gambar elly mazlein jalan kat kubur hakak boom, makcik bagi makan kucing pakai suar nampak buku lali pun hakak kutuk piau2... Dah nama keyboard warrior semua benda dalam dunia nie nampak tak kena. Huh!

Hakak sekarang nie dalam fasa sibuk tahap dewa, kat ofis sibuk, kat rumah pun sibuk, tapi kat ofis tuh katanya sibuk walhal dari pukul 9 sampai pukul 5 buat kerja nya cuma 2 jam ja, yang selebihnya tengok facebook, gosip, cicah garam belacan, tengok member juai barang, lepastuh tengok akasia kt tonton. Settle, tepat pukul 5 terus balik. Blog ku pandang sepi, asyik ulang tayang cita setitis kasih darmia ja... Nasib baik hakak bukan kakitangan kerajaan tau, kalau tak buang masa ja kerajaan bagi bonus buta kt hakak..

Tah la, sekarang nie mood memang cam sampah.. banyak ok janji yang hakak kena kotakan dalam blog nie, semua benda aku tak buat lagi, dasar tahik.

.....................................................................

Kat rumah hakak nie pun dah macam tempat pembiakkan hewan bernama nyamuk , tambah satu lagi, tempat longgokan sampah sarap..Kemain bersepah lahai,... 3 Minggu lagi rumah hakak nie nak kenduri kawin abang hakak yang muka macam mangkuk bersepai tuh, tapi apa satu benda tak buat lagi, kemas rumah pun tak, hakak rasa macam semput ja, dah lah abang hakak tuh tahap tenuk punya pemalas, dah la pemalas pakej sekali tidur berdengkur bunyik katak, kentut bersepah, dah lah bersepah busuk telurrrrr pulak 15 minit, lepas tuh hakak rasa muka cam dia yang berlakon dalam filem cikgu suraya, hakak tak pasti cita pa tuh....

hhaaaa gua malas nak kondem lu banyak2 bro, luuu memang cukup pakej menantu bukan pilihan, kalau luuu jadi menantu wa, lu memang wa bagi tapak kaki ja,tahik betul... kan waaa dah cakap luu troll wa dalam utube, wa kasi angkat lu dalam blog, muah cikit, 1-1... hihhhhhh

............................................................

Cam gampang entry kali nie.. Update entry semata-mata nak kutuk abang hakak yang muka meran pekida tuh...

Tadi ada terbaca dalam satu blog, Najlaa 'Aqilah nie buat 7 Days Makeup Challenges, so hakak rasa  macam nak ikut cam dia buat, cuma tak tau bila lagi, hihuuhuhuhu....

.........................................................................


Makin banyak type makin bijik mata hakak menjadi-jadi..Sayonara..



5 comments:

ros_reeza said...

tak tahu kenapa baca entry ni sambil gelak gelak manja. hahhaha. jangan marah .

Sara Liyana said...

Tak marah. Ada org sudi baca blog nie dah kita syukur. Huhu

Ahmad Zu Mal Md Rayi said...

Hamboi kutuk abang sendiri ka? Tak pa glamer nanti ^_^

Cik Mimie said...

HAhaha...kes balas dendam la ni ye..selamat menerima kak ipar hakak..hehehe

Sara Liyana said...

Cikmimie :penat nak dpt kak ipar pun. Sakit habis prepare brg nak buat kenduri pun. Huhu

Post a Comment

 
Copyright 2014 © Reserved to Sara Liyana Design By Cik Nurfarah