16 Nov 2014

Senarai Pemenang First Segmen Sara Liyana

Apa habaq semua....

Laptop hakak lanie dok jadi kelaku jebon apa tak tau lah.. Lembab macam labi2.

Malam nie hakak nak umumkan nama pemenang first segmen hakak yang pada mulanya hakak dok ingat sendu senda , rupanya takdak lah suam2 sangat penyertaan nya.. Susah gak wooo nak pilih pemenang sebab ramai yang kreatif.

Semua blogger yang join segmen hakak semua bagus2, kreatif2, sampai hakak kena pikiaq 450 kali untuk pilih pemenang, bagi yang tak dapat mungkin bukan rezeki hampa, mana tau kot2 segmen hakak yang kedua nanti jadi rezeki hampa plak kan... 

Ok. Bagi pemenang segmen nie hakak ucapkan tahniah dan bagi yang tak berjaya hakak ucapkan hampa berjaya untuk segmen yang lain dan timakasih join segmen hakak walaupun hakak nie  membebal kan kadang2 .lol


Hadiah

Wang tunai RM 50 -

Topup RM 5 ( 5 orang ) 


Hakak mintak pada pemenang sila email hampa punya no telefon ke sara_liya91@yahoo.com & yumida sila email hang punya no acc ok

14 comments:

Bbwana adienia said...

Tahniah semua..

Kasut Kusut said...

Terima kasih.. menang!!!

Cik Nadyya said...

wah tahniah semua ^^

Diana Rashid said...

Tahniah pada pemenang..

Cik Fafa said...

tahniah kepada pememang2! ^_^

cik belbel said...

Tahniah semua..

Cik Mimie said...

Tahniah semua :)

Jie Najihah said...

Alhamdulillah. terima kasih kak sara.. ^_^

Karimah Zulkafali said...

Takde rezei di sini :/

Tahniah semua :)

FarhanahAdzlan said...

alhamdulillah terima kasih :)

Sara Liyana said...

Doakan ada rezeki utk segmen yg kedua ya. Hihi... mana tau yg xdpt skrg nanti dlm segmen kedua dpat plak hadiah wang tunai.

h- Zinnirah said...

Alhamdulillah, sendu sengkuang sy kat sini ^^ redah je segmen akak ye :)

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Tahniah kepada semua pemenang ...

Yumida Huda said...

alhamdulillah..terima kasih sis, moga dimurahkan rezeki
aritu excited sgt sampai lupa nak komen
tahniah buat yg lain

Post a Comment

 
Copyright 2014 © Reserved to Sara Liyana Design By Cik Nurfarah