25 Dec 2014

Entry Hari Khamis

To be honest, sekarang nie hakak dah kurang idea nak menulis, draft dalam blog nie ada lah 3 entry, tapi semua nya haram jadah ayatnya..

(Permulaan mukadimmah macam khinzzz)

Sekarang nie bukak blog lepastuh pikiaq macam nak mati, tapi idea tetap zero... Biadap betul kepala hotak nie. Tengok lah dulu idea kemain mencurah2, kalau boleh sehari 450 kali nak update entry, sekarang nie seminggu pun belum tentu idea mai.. Haishhhh....

Bukan cakap blog ja diknon, facebook pun dah masuk berapa taun tak penah upload gambar, status baru ja update minggu lepas,  gambar plak masa bulan september lepas hakak upload. Tetiap hari hakak bukak fb semata-mata nak tengok kelaku orang dalam fb ja, yang lain haremmmm tak besh...

Ha tengok tengokk,, dah tak tau nak tulih apa.......Berenti sat tengok fb lu............

Ok... 

Nak cita pasai apa ek????

Boleh dak kalau ada orang tanya apa2 kat hakak baru hakak cita dalam entry.. Bole dak..boleh dak, hakak tanya nie boleh ke idak!!!! Tanya lah hakak... Hihihihii..

Amboiii asam kelemboi, hakak dah mata berpinau2, tadi sumbat ubat batuk 2 camca, terus rasa nak pluppppp.....

Bye2 semua..

( ending pun cam celaka)




13 comments:

LZ - The Blog Owner said...

Assalamualaikum Sara,
Saya pun sama macam Sara. Bila ada idea x sabar nak menulis, bila takde tulis sekerat jalan pastu simpan dalam draft..

LZ - The Blog Owner said...

Assalamualaikum Sara,
Saya pun sama macam Sara. Bila ada idea x sabar nak menulis, bila takde tulis sekerat jalan pastu simpan dalam draft..

Nadratul Syazwana said...

Hahahha entry draft kat blog Nad ada berapa belas entah T_T Last last nanti delete balik semua hahaha

Cik Fafa said...

hahah. sama la, tak dak idea nak tulis entri. hakak kira okay lagi, ada draft. saya ni draft pun tak dak. hehe

Nur Inani said...

Hahahaha..bila idea kering memang tak tahu nak tulis apa :)

Sara Liyana said...

Nampaknya ramai seangkatan dgn hakak. Kurang terus idea kalini

Najib Ariyan said...

kena rajin blogwalking tu baru nampak apa idea nak menulis kat situ

Cik Mimie said...

Hehehehe..semua blogger akan mengalami perkara ini...blogwalking adalah cara terbaik untuk dapat idea :)

Diana Rashid said...

Cuba tulis tentang apa benda yang buat langsung tak de selara nak update tu?/hehheh...sealunya kalau bw kat 2-3 puluh blog kompem datang iadea nak update..try la..

Cik Nadyya said...

biasa la tuu hakak.. kalau x idea mlimpah2.. lau dah xde idea.. memng kosong la jwpnya..hahahah

Najib Ariyan said...

Salam

SELAMAT TAHUN BARU 2015

Semoga tahun2 mendatang menjanjikan kemakmuran, keamanana dan kesejahteraan kepada kita semua.... aminnn....

Deanna Morni said...

hehehehe....mgkin leh citer pe yg menarik atau berlaku disekeliling....citer dlm fb ker....dlm tv ker...haaaa...gituuu...hihiih

ros_reeza said...

kadang kadang idea datang mencurah.. kadang kadang langsung tak de kan ;)

Post a Comment

 
Copyright 2014 © Reserved to Sara Liyana Design By Cik Nurfarah