23 Dec 2014

Muka Tak Serupa

Time time macam nie kalau melayan youtube cita acap gila-gila, mesti buat tergelak sampai terkentut berdekah-dekah... Tambah-tambah hujan cam nie, asyik nak terkencit ja, jangan gelak sampai meleleh2 dah ar...

Dipendekkan  cito,Hakak nie anak no 2, ada lah abang sorang...Tapi muka tak sama walaupun bukan kembar. Ha gituh. Kekadang kan macam adik abang kakak apa smua tuh muka sepesen ja tapi family hakak nie dari banglong sampai bongsu semua muka lain2 baka, hakak nie baka pakistan tak sampai gen , cantik lah sikit walaupun tak sempurna pembentukan gen nya..

Tuari masa weeding abang hakak tuh, terjumpa lah 3 4 5 kengkawan lama, semua yang hakak dah lost contact sejak habis tusyen ngan sekolah dulu. 

Yang hakak pelik tuh depa tanya hakak buat apa kat weeding abang hakak tuh. Buang tebiat benau soalan tuh.. Bila hakak cakap hakak nie adik kepada orang yang jemput depa makan kenduri tuh, lepas tuh tak nak caya. Siap buat muka terkejut beruk lagi.

Kadang-kadang tuh ada kawan dia tuh kawan hakak, kawan hakak plak kawan dia, tapi masalah nya mesti nak cakap " awat muka hang tak sama macam abang hang", selalunya la kan selalu nya hakak akan jawab, sukaati la aku nak muka cam sapa pun.. Ha gituh..

Bila hampa tengok gambar kat bawah nie, nampak berbeza ka muka kami adik beradik????


puas edit bagi nampak muka hakak putih,, tapi sedari kecik, hakak lah dayang senandung bijik kopi dalam family hakak diknon...

9 comments:

Nur Inani said...

Hahahaha. kita samalah. nani pun adik beradik tak sepesen muka :)

Sara Liyana said...

Nani : kadang2 orang ingat kita nie anak orang lain, orng ckp muka hakak macam mak sedara hakak, yg peliknya hakak tk ikut pun muka mak ayah hakak

Cik Fafa said...

ada gak nampak iras2 sikit. tapi sikit ja la, tak banyak pun. hehe

Deanna Morni said...

ehh...memang xsama laaaa....hihihiih

Sara Liyana said...

Cik fafa: xnampak pun iras skit2 tu kt mana...hihi
Deanna : aah. Itu yg org ckp.huhu

nana liena said...

dr segi bibir tu sama la .. hehehe.. normal la kak.. mcm saya kat rumah,sya sorang yg badan besar,entah apa kaitan muka dgn badan.. hehehe.. muka kekadang ja org fkir sya mcm adik sya.
btwtahniah utk banglong.. ;D

Nadratul Syazwana said...

Hehe memang lain. Tapi cara senyuman tu nampak sama la pulak :) Sebab adik beradik so ada sikit la kot part yg sama kan

Cik Mimie said...

aah la hakak...x iras sangat..hehehe xpe2, yg penting happy :)

Nabila Syifa said...

Walaupun lain .sikit2 tu ada yg serupa

Post a Comment

 
Copyright 2014 © Reserved to Sara Liyana Design By Cik Nurfarah