29 Aug 2015

sara liyana - malas update story mory

ehem3.

lama gila kotttt hakak tak hupdate entry...

password nuffnang pun hakak dah lupa.....

Banyak yang hakak nak cita

tapi mandangkan perasaan malas tu membuak-buak, daku buat do no ja lah. hihihi

dulu sentiasa ah nak pikiaq tambah follower, nak naikkan income nuffnang.

sekarang semua tuh dah boleh blah,,, daku malas bangat... nak type pun tidak, nak bukak blog pun lg lah tidak.

Orang nak baca dalam blog nie pun tak dak sebenaqnya. kui3.

Bajet2 pi la tulih lagu macam orang berkenan nak baca.

nanti kalau ada masa nak update pasal dalacin t yang semakin hari semakin tak berkesan.

Kulit muka hakak yang jadik kusam & jerawat yang membuak lepaih dah tak diet...

-bersambung-

2 comments:

Inani Hazwani said...

Lama menyepi akak :P

Nurul Syarifah Nadhirah(nediydiraa) said...

sis , ajar i edit blog cecantik mcm blog sis :)

Post a Comment

 
Copyright 2014 © Reserved to Sara Liyana Design By Cik Nurfarah