1 May 2019

masalah besar



aku dah 4 ke 5 tahun tah tinggal kan dunia blog nie.

baru-baru ni dah banyak masa dekat rumah, anak pun baik, tak teriak melalak melolong, so aku pun ter rajin lah  nak godek balik blog aku.

mula-mula tuh aku buang shoutbox. aku ganti dengan tah hapa-hapa design. lepastu aku rasa design tuh caca merba so aku tukar plak design lain. Last sekali hauk semuanya.

Tiba-tiba bukak blog iklan nuffnang plak hilang. Tah menantang apa aku tekan pun aku tak tau lah.

Blog nie jadi caca merba sebab aku terlebih rajin & terlebih bijak sampai tak tau nak buat macam mana bagi elok balik.

Buta it macam aku nie pun susah jugak. ibarat tikuih dok perbaik labu lah sekarang nie. 

Haiiiii lahhh labu

aku pun baru perasan, kawan-kawan blogger aku pun dah banyak menyepi, bukan cakap sorang tapi ramai. aku makin tua ke, zaman berblog dah makin pupus. huhu.. Teranggggggkannnnn

28 comments:

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

CCL singgah sini

nohas said...

salam..singgah di sini..kwn2 blogger akk pun ramai yg menyepi diri, dah byk saingan socmed..

yeaslmn said...

Blogwalking cni. Hehe

AzianKhalil said...

Hahaha...sama la... tukar theme..semua hilang...pening nak letak balik gadjet2

ray said...

am still here

fizalinolie said...

Fiza still setia dengan blog. Tak lengkap rasanya kalau tak update. Hehe...

fizalinolie said...

Cuba sara letak balik code nuffnang. Nuffnang still aktif cpuv sekarang ni.

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Kak Mirror sejenis yg setia dgn layout dan theme. Selama blogging, rasa cuma 3 kali je tukar. . sbb dah tau nanti mesti effect kat mana2.

Amie said...

Betul tu, setuju. Blogger semakin menyepi. Marilah kita meriah-meriahkan dunia maya ini dengan terus berblogging.

zarul farhana said...

Selamat kembali. ..

Abam Kie said...

letak la widget follower. mudah abam kie nak follow. tq.

dear anies said...

assalamualaikum... welcome back!

ajumohit said...

aah dulu2 seronok blogging suka singgah menyinggah, sekarang masing2 dah ada komitmen, nak update blog pun dah jarang2

Rodiah Amir said...

Masih ber blog tapi masa limit sangat nak blogwalking hadeh

Qomar Alhan said...

Blog lama saya dah padam. Hat ni baru. Jadi ni baru berjinak jinak balik dalam dunia blogging. Hehe

Saya follow sini!♡
[Jemput blogwalking blog saya] :)

Fahmi said...

makin sibuk kot atau beralih ke sosial media

Nurzarini Ismail said...

Saya guna blog lama, tapi baru tahun lepas start aktif. Ingatnya nak aktif terus tapi takut janji tinggal janji pulak..

The Grey Lines Between said...

Salam. Myra pun baru nk blogwalking ni. Hehe jom2 meriahkan blogging

https://thegreylinesbetween.blogspot.com/

OKje said...

Salam kenal Sara.....
Sebenarnya seronok berblog ni kan.....
Biasalah tu Sara, mood mmg ada pasang surutnya.... mmg tak seronok bila ada kawan blog yg kita dah kenal tetiba menyepi....

Mrs. A said...

Masih berblog.
Keep blogging ya

iyaseo.id said...

Assalamualaikum..
Salam ukwah dari saya untuk anda..

Jom follow blog https://www.iyaseo.id/

Tinggalkan komen dan saya akan cuba membalas komen anda..
Saya akan berusaha membalas kunjungan anda jika berkesempatan..
Komen yang baik2 sahaja ye..
Semoga ikatan ukhwah kita akan berterusan..

Terima kasih sekali lagi..

norhidana said...

halamak....

Dunia Zumal said...

Zumal pun hampir menyepi tapi tersedar dari lamunan

Nina Mads said...

Alhamdulillah dh 10 thn berblog ni masih rajin la jugak. hehehe
welcome back :)

Maqnie said...
This comment has been removed by the author.
Maqnie said...
This comment has been removed by a blog administrator.
ejulz said...

ejulz memang x reti sangat main coding ni.. hehe

btw.. ejulz follow sini.. harap sudi follow http://ejulz.blogspot.com

Abe Nick said...

ermmm klau nik blog bila ada masa sekarng pon makin sibuk nanti kerja x taulah ada masa ke x huhuhu

Post a Comment

 
Copyright 2014 © Reserved to Sara Liyana Design By Cik Nurfarah