23 Jul 2013

Kucing Yang Dimanja-manja

Assalamualaikum...

Sedang kusyuk aku belek gambor2 dalam laptop nie terjumpalah gambar hewan2 ternakan aku , alkisahnya,,, hewan ternakan kasor lak bunyi nya .. alolololo...

Dalam banyak2 kucing aku sekor nie paling pe'eee nyer aku geram, asal kita nak ambik gambar jer mesti nak berpaling ke atas bawah kiri kanan... masa awal kita tengah zoom gambar dia ok jer nengok camera tapi bila kita nak shoot jer automatik terus muka dia dah xjadik kucing.. Nak marah sayang tapi nyakit kan hati tuan pandai lak dia..

Tapi satu jer dengan dia nie, mak aku layan macam anak dia sendiri, siap beli kan patung g tuh, macam aku ada adik plak 3 4 orang kat belakang.. Makan ikan nak kena suap, tido nak kena tidor sekali, kadang-kadang heran jugak aku nengok mak aku layan si kucing-kucing nie, kena aku buat salah siap bising bagai, kalau kucing kasi jatuh pinggan ke muntah rata ke, xde nyer dia nak mengamuk..

gmbar time xtahan nak terberak,, euwwww

Gambar sibuk nak landing

Dia nie satu jer best, naik keta xde bising nak panjat sana sini, tido jer

Dari kecik sampai besor asyik nak tido time dlm ketor

tidor buai bagai

tempat tido feveret, 



siput walabi kesayangan


tido pun nak siput jugak!
Bila tengok balik gambar-gmbar nie mesti rasa terjentik nyer jiwa nak ketawa, kalau pergi kerja tengok video pasal kucing ke hapa ke, alpaca ke,singa ke, rimau ke, aku kompem geram n ingat kucing aku, rasa macam nak pergi kerja nak hangkut semua hewan2 ternakan ....

 
Copyright 2014 © Reserved to Sara Liyana Design By Cik Nurfarah