9 Jul 2014

GM DIET




Hampa pernah dengaq pasai GM Diet ???

GM Diet nie memang sangat best.

Bagi sapa-sapa yang jenis terketaq-ketaq nak tengok berat turun dalam seminggu sangat dialu-alukan untuk mencuba. ok

Hari tuh 3 hari aku try GM Diet.

Fuhhhhh.. Berpeluh tengok weight scale.

3 hari turun 5 kilo.

Sumpah tak muhung.. 

Tapi habaq siap-siap, aku mampu 3 hari tuh ja, hari lain macam mampu tak mampu ja. Cakap senang ketaq lutut nak lepas sehari pun.

Mula-mula search pasal GM Diet , dalam hati, sangat mampu nie, ala makan banyak kali kot.

Hari pertama makan buah dengan air, sampai ke petang dah mula sakit kepala. Pergh!! Dugaan syaitooooonn.

Hari kedua sayur , yang nie ok lagi.

Hari ketiga, sayur dan buah, alamak rasa tak menahan ja, aku nak makan ayam woiiiiiii...

Ku rasa tak mau ah diet GM Diet nie, tak shesuaiiii langsung dengan aku, tapi berbaloi gak ah turun 5 kilo.

Nasib turun 5 kilo boleh simpan ruang lemak untuk melahap hari raya nanti.


Bagi sapa-sapa yang tertanya , apa GM Diet nie.

General Motor Diet sangat membantu untuk mengekal atau menurun kan berat badan kita.

Bagi sapa-sapa yang jenis cerewet nak tau banyak benda, boleh klik GM DIET.

Kakak-kakak atau abang atau pak cik mak cik yang sangat suka nak try GM Diet, anda boleh klik link di atas...

Banyak nak mampssss wa cakap sama lu dia punya info.

Dari jadual pemakanan, resepi untuk gm diet, gm diet untuk vegetarian, gm diet exercise dan banyak lagi ah. malas cita panjang-panjang.

Kak long2 sekalian, jika hampa nak try GM diet, hampa haruslah mengikut jadual pemakanan yang dah ditetapkan. 

  Hari pertama - Buah dan 12 gelas air masak
Hari Kedua - Sayur dan 12 gelas air masak
Hari Ketiga -  Sayur + Buah dan 12 gelas air masak
Hari Keempat - Pisang + susu + soup dan air masak
Hari Kelima - Daging / Ayam + tomata dan air masak
Hari Keenam - Daging / Ayam + Sayur dan air masak
Hari Ketujuh - Hari ketujuh banyak boleh makan , tolong klik sini


Hari pertama diet, memang sakit kepala, hari kedua dah boleh tahan dah.

Macam aku jenis tak menahan ja makan, jadi tak mampu lah  daku. 

Sila lah rajin-rajin klik link yang aku bagi, jangan baloq liat sangat.



 
Copyright 2014 © Reserved to Sara Liyana Design By Cik Nurfarah